Bisikletine Otomobilin Çarpası Sonucu Yaşama Veda Eden Halit Kurelli Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bisikletine Otomobilin Çarpası Sonucu Yaşama Veda Eden Halit Kurelli Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yayınlama: 29.05.2024
7
A+
A-

Dün akşam saatlerinde bisikletiyle Adnnan Menderes Bulvarı’nda seyir halindeyken, iddiaya göre aşırı hızla gelen bir otomobilin arkadan bisikletine çarpması sonucu yaşama veda eden 63 yaşında ki Halit Kırelli son yolculuğuna uğurlandı.

Mersin Bisikletli Gezinler (MBG)  adına açıklamada bulunan Ahmet Salih Özdemir, “Dün akşam saatlerinde Adnan Menderes Bulvarında meydana gelen bir trafik kazasında yaşamını kaybetmiş olan derneğimiz bisikletli gezginlerinden değerli arkadaşımız  Halit Kırelli “İhtiyar”a Allah’tan rahmet, ailesi ve bisiklet camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.”  dedi.

Olayın duyulmasının ardından MBG, tepki göstererek, tarafikte bisikletlilerin de olduğunu, bisiklet sürücülerinin yaşam haklarına  her sürücünün dikkat göstermesi gerektiğini, bu tür kazaların önlenmesi için gerekli kuralların sıkı bir şekilde uyulması çağrısında bulunuldu.

Otomobil kazasına kurban giden Halit Kırelli,  öğleden sonra kılınan cenaze namazının ardından Çiftlikköy Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.