İzmir Torbalı’da patlama! Ölü ve yaralılar var

İzmir Torbalı’da patlama! Ölü ve yaralılar var
Yayınlama: 30.06.2024
2
A+
A-

İzmir’in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan bir lokantada ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen patlama meydana geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün İzmir Torbalı’daki Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan bir lokantada ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen bir  patlama meydana gelmiştir. Olay bölgesine; İzmir İl AFAD’dan 2 araç 9 personel, İl Sağlık Müdürlüğünden 8 ambulans 2 UMKE ekibi ve 36 personel sevk edilmiştir. Patlamada maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 35 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Konuya ilişkin tahkikat devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, patlama anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini de kamuoyuya paylaştı.

 

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir ise, söz konusu patlamanın ardından olay yerine geçerek, bölgedeki ilgili tüm kurumlarla çalışmalara başladı.

Ayrancılar Mahallemizde yaşanan patlama sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay ile bölge incelemelerini sürdüren Başkan Demir, daha sonra yaralıların da durumunu takip için hastane ziyareti gerçekleştirdi. Başkanlar, bu acı olayda yaşamını yitiren 5 kişiye Allah’tan rahmet, 63 yaralı vatandaşa da acil şifalar diledi.

grven3 w0aapbtp 1719765283 464

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise, İzmir’deki lokantada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifalar dilerken, olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldığını duyurdu.

screenshot 2024 06 30 at 17 28 49 cevdet yilmaz cevdetyilmaz x 1719757752 22

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.