Formula 1’in iki efsane pilotu Kıbrıs’ta buluştu

Formula 1’in iki efsane pilotu Kıbrıs’ta buluştu
Yayınlama: 27.02.2023
10
A+
A-

Formula 1’in iki efsane pilotu Michael Schumacher ve Ayrton Senna Kıbrıs Araba Müzesi’nde buluştu.

 Yaşadıkları şampiyonluklar ile yarıştıkları otomobil markalarını kendi dönemlerinde ikonlaştıran Formula 1’in iki efsane pilotu Alman Michael Schumacher ve Brezilyalı Ayrton Senna, kendileri gibi efsane olan spor otomobillerin arasında Kıbrıs Araba Müzesi’nde buluştu!

Kazak sanatçı Talgat Duishebayev’in imzasını taşıyan ve karşılarına geçtiğinizde sohbet etme hissi uyandıracak kadar gerçekçi olan hiperrealist silikon heykelleri ile ziyaretçilerini bekleyen Schumacher ve Senna, Kıbrıs Araba Müzesi’ndeki birbirinden özel otomobilleri keşfederken artık size eşlik edecek.

EFSANELER KIBRIS ARABA MÜZESİ’NDE!

1994’te Ford ve 1995’te Renault’la yaşadığı şampiyonlukların ardından, 2000-2004 yılları arasında Ferrari ile üst üste yaşadığı dünya şampiyonlukları Schumacher’i, haklı olarak, Formula 1’in en unutulmaz ikonlarından birine dönüştürdü.

Üç dünya şampiyonluğu bulunan ve 1994’te yine lider götürdüğü bir yarışta geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden Senna ise kendisini izleme şansına erişmiş pek çokları tarafından gelmiş geçmiş en iyi F1 pilotu olarak kabul ediliyor.

1677338458 michael schumacher ve ayrton senna 1 1677395867 999

Efsane pilotlar, kendilerine yakışır şekilde, Kıbrıs Araba Müzesi’nin efsane spor otomobillerini sergilediği galeride bulunuyor.

Schumacher ve Senna’nın yüzlerini döndükleri yönde ise müzenin duvarında asılı duran 1979 model Ferrari 308 GTS onları selamlıyor.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.