2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sona erdi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sona erdi
Yayınlama: 17.06.2023
7
A+
A-

Bugün tüm yurt genelinde olduğu gibi Erzincan’da da Okul öncesi, İlköğretim ve Ortaöğretim okullarında okuyan 45.166 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdiler. Öğrenciler, eğitim öğretim yılının yorgunluğunu yaz tatilinde atacaklar.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Demir, İdareci ve Öğretmenlerin katılımları ile Demirkent Terzibaba İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen programda öğrencilere karneleri verildi.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; “2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bütün eğitim camiasına hayırlı tatiller diliyorum. Yıl boyu çocuklarımıza büyük bir özveriyle eğitim veren kıymetli Öğretmen ve İdarecilerimize teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık. Öğrencilerimize ise iyi tatiller diliyorum.

İyi ki varsınız” dedi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.