5 Nisan avukatlar günü sebebiyle avukat Dilan Dicle Çetin’i ziyaret etti.

5 Nisan avukatlar günü sebebiyle avukat Dilan Dicle Çetin’i ziyaret etti.
Yayınlama: 07.04.2023
53
A+
A-

Haberin Devamı Uluslararası kadın ve toplumsal Gelişim Derneği yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları birçok projede kendilerine destek olan ve her zaman dernek üyelerinin yanında gönüllü olarak bulunan av. Dilan Çetin’i unutmadılar.

Avukatlar günü münasebeti ile Dilan hanım’ı ofisinde ziyaret eden üyeler, şimdiye kadar yapmış oldukları projelerden söz ederken yeni projelerinde temelini attılar.

Dilan hanım Kadın konusunda oldukça hassas. Kadının ihtiyaç hissettiği her yerde her zaman yanında olmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Av.Yetiştiğimiz çevre ve coğrafyada kadınların ne zorluklar altında neleri başardıklarını bildiğini belirtirken, kadınlarımızın yaşattıkları sıkıntılara vakıf olduğunu ve bu konudaki hassasiyetini vurguladı.

KATFA DER başkanı Nurten Anıl, birçok projede birlikte çok güzel işler başardık bundan sonrası için bir adım öteye gitmeyi planlıyoruz. Hem günün anlamını yaşatmak hem de yeni projeleri geliştirmek üzere Dilan hanımla bir araya geldik Çok yakında çok güzel farkındalık yaratan çalışmalara başlayacağız. Amacımız kadının güçlenmesi, kadının bilgiye doğru ve kolay yoldan ulaşmasını sağlayabilmek. Bizler kendinize bunu görev adlettik toplumun sağlam bir temel üzerinde olması için kadının önce kendine güveninin olması gerekir. Bunu da ancak bilgi ile başarabiliriz dedi.

Başkan Anıl ve yönetim kurulu üyeleri avukatlar günü münasebeti ile, her zaman ve her konuda dernek çalışmalarında destek olan avukata plaket takdim ettiler.

Duygulu anlar yaşayan av. Dilan, başkan Anıl ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.