Alanya , Üzümlü de yangın

Alanya , Üzümlü de yangın
Yayınlama: 17.09.2023
6
A+
A-

Alanya nın Üzümlü köyü kırsalında yangın çıktı.

Alanya Dim Vadisi, Dimçayı Barajı kenarında bulunan Üzümlü köyü kırsalında Pazar günü sabah saatlerinde çıkan orman yangını korku ve paniğe neden oldu. Alanya ve Antalya Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı yangın söndürme araçları, yangın söndürme ekibi , helikopterlerle taşınan sularla yangına müdahale edildi.

IMG 20230917 WA0040

Tarım ve Orman Bakanı, Antalya Valisi, Alanya Kaymakamı, Alanya Belediye Başkanı ve ilgili kurum müdürleri de Dim Baraji , Üzümlü köyü girişinde bulunan Akköprü ye gelerek yangın hakkında bilgi alıp , gelişmeleri takip ettiler. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise sosyal medya hesabından şunları yazdı . ” Alanya Üzümlü Mahallesi’nde çıkan orman yangınına itfaiye araçlarımız, arazözlerimiz, iş makinelerimiz ile kurum, kuruluşların iş birliğiyle müdahalemiz devam ediyor.

IMG 20230917 WA0042

Yangından etkilenen bazı bölgelerde tedbir amaçlı tahliye işlemlerini gerçekleştirdik. Herhangi bir can kaybımız bulunmamaktadır. Yangın söndürme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”dedi.
Haber:Zeki Demir

 

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.