ALANYA’DA ULAŞIM TOPLANTISI KAYMAKAM ÜRKMEZER BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ALANYA’DA ULAŞIM TOPLANTISI KAYMAKAM ÜRKMEZER BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yayınlama: 13.01.2023
9
A+
A-

ALANYA’DA ULAŞIM TOPLANTISI KAYMAKAM ÜRKMEZER BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alanya’nın ulaşım konularının görüşüldüğü toplantı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında gerçekleştirildi

Alanya’nın trafik ve ulaşım konularında şehrimizin sorunlarını gidermek ve gereken çalışmaları yapmak üzere ulaşım toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakam Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Başdanışmanı Mustafa İpek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat katıldı.

Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında; ilçemizin artan ve göç alan nüfus yoğunluğundan dolayı şehir içi trafiğinde yapılacak yeni düzenlemeler, çevre yolunda belirli kavşaklardaki düzenleme ile Yeşilöz ve Demirtaş kavşaklarının düzenlenmesi ve trafik konuları hakkında görüşmeler yapılarak fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ İlçemizin artan nüfusu sebebiyle oluşan ulaşım sorunu ile ilgili konuları görüşmek ve çözüme kavuşturmak üzere bir araya geldik. Buna bağlı olarak gerek kamu kurum ve kuruluşlarımızla gerek STK’larla ve tüm idarecilerle birlikte şehrimizin ulaşım sorunlarını çözerek vatandaşlarımıza en güzel hizmeti ulaştırmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda Alanya’mız için her konuda bize yardımcı olan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ve şehrimiz için çalışan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
#Alanya

1cc34421 5ed7 40b2 a0d8 8c7815aaba5e

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.