ALGC üyesi kadınlar kahvaltıda buluştu

ALGC üyesi kadınlar kahvaltıda buluştu
Yayınlama: 08.03.2023
9
A+
A-

ZEKİ DEMİR

İTALİK
Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) üyesi kadın gazeteciler ve basın emekçileri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Paris Bistro Cafe’nin muhteşem atmosferindeki kahvaltıda bir araya geldiler

ALANYA Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın gazeteciler ve basın emekçilerini kahvaltıda buluşturdu.
Mahmutlar’ın gözde mekanı Paris Bistro Cafe’nin muhteşem atmosferindeki kahvaltıya ALGC yönetimi ve kadın gazetecilerin yanı sıra Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı ve Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) Onursal Başkanı Mehmet Ali Dim de katıldı.
Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan ALGC Başkanı Ferit Kesen, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, sağlık, mutluluk ve esenlik diledi. Kesen, “Ülkemiz çok acı sonuçlar doğuran deprem felaketleri yaşadı. Binlerce insanımızı kaybettik, binlerce insanımız yaralandı. Deprem felaketlerinde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Depremlerde yaklaşık 30 meslektaşımızı da kaybettik. Değerli meslektaşlarımızı da bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz. Depremin yaralarını sarmak için çalışan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Alanya medyası da gerek Alanyamızda, gerekse deprem bölgelerinde yaraların sarılması için üstüne düşen görevleri eksiksiz yerine getirdi. Depremin ilk saatlerinden itibaren Alanya medyası aralıksız destek verdi. Hala da destek vermeye devam ediyor. Bu açıdan meslektaşlarımıza ve medya kuruluşlarımıza da teşekkür ederiz.
‘ALANYA MEDYASININ GÜCÜNÜN KAYNAĞI DA KADINLAR’
Alanya basını, kalitesi, gücü ve etkisi ile en az 50 ilin önünde, diğerleriyle ise yarışmakta. Bizim gücümüzün kaynağı da hayatın her alanında ve tüm sektörlerde olduğu gibi kadınlarımız. Bizlere güç veren kadın meslektaşlarımıza tekrar teşekkür ederiz. ALGC üyelerimizin yarıya yakını kadınlardan oluşuyor. 10 kişilik yönetim kurulumuzun 5’i kadınlardan oluşuyor. Bu açıdan gururluyuz çünkü örnek olduğumuzu düşünüyoruz. Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren başkan yardımcımız sayın Mesut İlhan’a ve Paris Bistro Cafe’ye teşekkür ediyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı. (Haber MERKEZİ)

21d4a5f5 a283 4b2c b955 bfc58e803cc1 25c6f77b 4c51 4ff0 8dcf 101cff41f3d7 68caa741 599f 4827 a5a5 6f4a3c5a7b91 073c8799 6015 4ec0 9025 b74ecd75ae9d

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.