ALKÜ Rektörü’nden DİM Medya ve ALGC’ye ziyaret

ALKÜ Rektörü’nden DİM Medya ve ALGC’ye ziyaret
Yayınlama: 28.09.2023
3
A+
A-

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ve ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu’nun KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve ALGC Başkanı Ferit Kesen’i ziyaretlerinde Alanya’da yükseköğretim konuşuldu

ALANYA Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ve ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı ve DİM Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim’i, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) Başkanı Ferit Kesen ve ALGC Genel Sekreteri Zeliha Oner’i ziyaret etti.
Ziyarette, ALKÜ’nün akademik, idari ve sosyal faaliyetleri ile Alanya’nın yükseköğretimdeki rolü ve çalışmaları konuşuldu. KGK Genel Başkanı Dim, ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından şöyle vurguladı:
“Alanyamızın devlet üniversitesi Alaaddin Keykubat Üniversitesi‘nin Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kenan Türkdoğan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu hocalarımıza nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Üniversitemize daima destekçiyiz.”
ALGC ise sosyal medya hesabından, ziyarete ilişkin “Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Sayın Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ve ALKÜ Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” paylaşımında bulundu.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.