Almanya’da bir öğrenci (17) öğretmenini bıçaklayarak öldürdü

Almanya’da bir öğrenci (17) öğretmenini bıçaklayarak öldürdü
Yayınlama: 14.01.2023
23
A+
A-

Almanya’da bir öğrenci (17) öğretmenini bıçaklayarak öldürdü

Haber Mehtap TÜRKMEN

Almanya’da 17 yaşında bir gencin öğretmenini sınıf ortasında bıçaklayarak öldürdüğü belirtildi. Saldırgan polisi arayarak teslim oldu

Almanya Kuzey Ren-Vestfalya’daki eski maden kasabası Ibbenbüren’de bulunan bir meslek okulunun öğrencisi, Salı günü, 55 yaşındaki öğretmenini bıçaklayarak öldürdü. Saldırgan olay sonrasında polisi arayarak teslim oldu.

Alman basınında çıkan haberlere göre; 17 yaşındaki öğrenci öğleden sonra saat 14.51 sıralarında okula geldi ve 55 yaşındaki kadını okul içerisinde arayarak buldu. O sırada bir sınıfta yalnız olan öğretmenini bıçaklayan saldırgan genç, bir müddet sonra polis acil numarasını arayarak ihbarda bulundu.

De Bild gazetesinde yer alan haberde saldırganın polise karşı mukavemet göstermediği ve teslim olduğu belirtildi.

Akşam saatlerinde polis ve savcılık tarafından yapılan ortak açıklamada olayın nedeninin henüz belli olmadığı, saldırgan gencin bugün büyük ihtimalle gözaltı süresinin uzatılması için hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

Savcılık olayla ilgili soruşturmaların henüz “başlangıç” aşamasında olduğunu ve saldırgan gencin soruşturması ile birlikte psikolojik muayenesinin de yapılacağını belirterek, olay hakkında fazla detay paylaşmaktan kaçındı.

Bazı alman gazetelerinde saldırgan gencin okuldan atılmak üzere olduğu aktarıldı.

Kaynak wwwsohaber.eu

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.