Anadolu Basın Birliğinden Başkan Gök’e Ziyaret

Anadolu Basın Birliğinden Başkan Gök’e Ziyaret
Yayınlama: 27.01.2023
18
A+
A-

Anadolu Basın Birliğinden Başkan Gök’e Ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Şimdi 1 Olan Milletvekili sayımızı Allah’ın izni , Milletimizin Feraseti ve büyük desteği ile 2023 Genel Seçiminde Milletvekili sayımızı 2 veya 3 Milletvekilline çıkartacağız.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetimi, MHP Malatya İl Başkanlığına Gelen Başkan Gökhan Gök’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Bu kutsal göreve bizi layık gören başta Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’e ve tüm MHP Yönetimine teşekkür ediyorum. Ömrüm bu teşkilatın içerisinde geçti. Bu Teşkilatın ve Davanın içerisinde çok uzun yıllardan itibaren her kademesinde görev aldım. Allah şimdide bizlere İl Başkanlığını nasip etti. İnşallah dava arkadaşlarımla Partimizi daha iyi yerlere taşıyıp Milletimize ve Ülkemize hizmet etmeye çalışacağız. Başkan Gök önümüzde çok kısa bir zaman sonra Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler var. İnşallah Cumhur İttifakı olarak bu seçimden Milletimizin feraseti ile en iyi şekilde sonuç alıp Türkiye’nin ikinci yüz yılında Ülkemizi Dünya arenasında en iyi yere getireceğiz.

IMG 20230127 WA0059

IMG 20230127 WA0057

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.