Antalya Sıra sende Demokrasinin Geleceği

Antalya Sıra sende Demokrasinin Geleceği
Yayınlama: 13.05.2023
23
A+
A-

Antalya Sıra sende Demokrasinin Geleceği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ’14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende partililere seslendi Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bizleri buluşturan, görüştüren, kavuşturan Cenab-ı Allah’a şükrediyorum. Yurt içinde ve yurt dışında hayatın zorluklarına fedakârca göğüs geren tüm vatandaşlarımıza en halisane selamlarımı iletiyorum.

IMG 20230513 WA0046 IMG 20230513 WA0045

Yarın kutlayacağımız Anneler Günü münasebetiyle bütün annelerimizin bu özel gününü tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Seçimlerinin milletin demokrasinin geleceğine huzur ve refahına getirmesini, seçimlerin demokratik güç ve huzurla gerçekleşmesini diledi. Antalya, yayladan deniz kenarına muhteşem yere sahip. Antalya gerek turizmi gerek tarımı ile güçlü bir potansiyele sahiptir Antalya ülkemizin can damarı olmakla tarihi yapısıyla cumhur ittifakıyla güçlü bir konuma gerecektir bizim vatanımızdır her karesi ile tarih fışkıran bir Antalya olmakla hizmettir işimiz

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.