Ataşehir AK PARTİ İlçe Başkanlığı“ndan Gazetecilere Özel Kutlama

Ataşehir AK PARTİ İlçe Başkanlığı“ndan Gazetecilere Özel Kutlama
Yayınlama: 19.01.2024
19
A+
A-

Ataşehir AK PARTİ İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü“nü özel bir buluşma ile kutladı. İlçe Başkanı Burak Çiftçi, ilçe başkanlığı binasında düzenlenen etkinlikte gazetecilerle bir araya gelerek, bu özel günü gecikmeli de olsa kutlama fırsatı bulduklarını belirtti.

Çiftçi, gazetecilerin toplumda önemli bir role sahip olduğunu vurgulayarak, “Gazeteciler bizim için çok değerli ve önemlidir. İlçe başkanlığım süresince, sizlere ne kadar önem verdiğimi hissettirmeye özen gösterdim. Sizlerin objektif ve tarafsız habercilik anlayışı, demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlıyor” dedi.

Toplantıya, Kadın Kolları Başkanı Gül Ayşe Durak ve Medya Başkanlığı görevini üstlenen Hakkı Topçu“nun da katıldığı belirtildi. Başkan Çiftçi, bu özel gün vesilesiyle gazetecilere teşekkür ederken, gazetecilerle olan işbirliklerini daha da güçlendirmek istediklerini ifade etti.

Toplantı, soru cevap yöntemiyle devam etti. İlçe başkanı, yarın Haliç Kongre Merkezi“nde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklama programına heyecanla katılacaklarını belirterek, gazetecilere bu önemli etkinlikte kendilerine eşlik etmeleri için davette bulundu.

Gazeteciler ise ilçe başkanının duyarlı yaklaşımı karşısında memnuniyetlerini dile getirirken, ilçe başkanlığıyla işbirliğini sürdürmeye devam etme arzularını dile getirdi

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.