AYGİP Genel Başkanı ve Kurmayları Deprem Bölgelerini Ziyaret Etti

AYGİP Genel Başkanı ve Kurmayları Deprem Bölgelerini Ziyaret Etti
Yayınlama: 13.02.2023
7
A+
A-

Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı ve kurmayları Deprem Bölgelerini tek tek ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde depremlerde zarar gören, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Kilis, Gaziantep, Osmaniye, Diyarbakır, Elazığ, Malatya ve Adana illerindeki depremzedeleri ziyaret eden Murat Danacı ve kurmayları yardım çalışmalarına katkı sağladılar.

Konu ile ilgili açıklama Yapan Murat Danacı, “Deprem olayını haber alır almaz direkt parti teşkilatımızdaki kişilerle iletişime geçtim. Deprem bölgesinde il ve ilçe başkanlarından aldığım bilgiler ışığında partimiz yöneticileri ve üyeleri arasında hızlı bir şekilde yardım kampanyaları yaptık. Erzak ve diğer malzemelerimiz ile bölgeye hareket ettik. Gerçekten çok vahim bir durum vardı. Biz ve teşkilatımız arama kurtarma çalışmalarına ilk andan şimdiye kadar katkı sağladık. Geri de kalan depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için bir kriz masası oluşturduk. İhtiyaç sahiplerine elimizden geldiği kadarıyla yardım ettik ve etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Yüzyılın afetinde Ülkemizin durumunu değerlendiren Danacı,” Şu an siyaset yapmak yerine depremzedelerin yardımına koşmalıyız. Ayrışmadan uzak sivil toplum örgütleri ve kamu kurumları vatandaşlarımız için çalışmalıdır. Arama-Kurtarma Personeli canları pahasına çalışırken bizler onlara destek olacak motivasyonlarda bulunmalıyız. Şu ana kadar birçok mucizeye şahit olduk. Umudumuzu kaybetmemeliyiz. Enkaz altında bir vatandaşımız kalmayana kadar siyaset değil iş yapmalıyız. Yeri ve zamanı geldiğinde bizde gerekli kişiler için açıklamalarda bulunacağız. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, depremzedelere, yakınlarına ve yüce milletimize sabırlar diliyorum.” dedi.

murat danaci deprem bolgesinde 1murat danaci deprem bolgesinde 2murat danaci deprem bolgesinde 3murat danaci deprem bolgesinde 4murat danaci deprem bolgesinde 5

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.