Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Şırnak’taki Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi Üs Bölgesi’nde incelemelerde bulundu

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Şırnak’taki Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi Üs Bölgesi’nde incelemelerde bulundu
Yayınlama: 01.01.2023
8
A+
A-

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Şırnak’taki Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi Üs Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, yeni yıl dolayısıyla ziyaret ettiği Tendürek Modüler Üs Bölgesi’nden Şırnak’ta Kaval Dağı Bestler Dereler bölgesindeki 1880 rakımlı Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi Üs Bölgesi’ne geçti.

Üs bölgesindeki incelemelerinin ardından ziyaretçi defterini imzalayan Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, üsteki Görüntü İzleme Merkezi’nde güvenlik faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Jandarmalarımızla Maç Yaptı

Daha sonra Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ve beraberindekiler, üs bölgesindeki Jandarma personeliyle maç yaptı. Maçın ardından, Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ve beraberindekiler Jandarmalarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya ziyarette, Şırnak Valisi Sn. Osman Bilgin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn. Arif Çetin, Şırnak Belediye Başkanı Sn. Mehmet Yarka, Şırnak Emniyet Müdürü Sn. Cemal Dalman, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Sn. Aykut Tanrıverdi, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Sn. Yusuf Ziyaddin Cavlak, Şırnak İl Jandarma Komutanı Albay Sn. Murat Bozkurt ve Çakırsöğüt Tugay Komutanı Tuğgeneral Sn. Mustafa Çekiç eşlik etti

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1609516971753889793?t=hT3bxpbGwHvo7oVhZaqtLg&s=09

Kaynak: www.icisleri.gov.tr

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.