CHP URFA MİLLETVEKİLİ MAHMAUT TANAL’A İÇ İŞLERİ BAKANLIĞINDAN TEPKİ GELDİ…. JANDARMAYA KİMSE EŞKIYA DİYEMEZ

CHP URFA MİLLETVEKİLİ MAHMAUT TANAL’A İÇ İŞLERİ BAKANLIĞINDAN TEPKİ GELDİ…. JANDARMAYA  KİMSE EŞKIYA DİYEMEZ
Yayınlama: 30.07.2023
10
A+
A-

CHP URFA MİLLETVEKİLİ MAHMAUT TANAL’A İÇ İŞLERİ BAKANLIĞINDAN TEPKİ GELDİ….
JANDARMAYA KİMSE EŞKIYA DİYEMEZ……
MEHMET Çatakçı
Muğla ili Milas ilçesi ikizköy Mahallesinde Muğla 1.İdari Mahkemesi ve İzmir Bölge İdare Mahkemesince verilen karar istinaden 24 Temmuz 2023 tarihinde Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından saha çalışmaları başlatılmıştır..
Orman Bölge Müdürlüğünce başlatılan saha çalışmaları ve haukuka uygun alınan önleyici tedbitler engellemek ve provoke etmekisteyen ve kolluk kuvvetlerine saldıran 40 provokatör ve eylemci Milas Cumhuriyet başsavcılığının tailmatı ile göz altına alınmıştır.
Meydana gelen olaylarda hukuka aykırı davranan Jandarma personeli olduğu idialarını araştırmak üzere Jandarma Genel Komutanlığınca bölgeye idari tahkikat heyeti gönderilmiştir.
Ayrıca Milletvekili Mahmaut Tanal’ın tahrik edici ve etik olmayan davranışları karşısında görev yerinde emir ve talimatlara uymayan jandarma personeli açığa alınmıştır.
Milletvekili Mahmaut Tanal 29 Temmuz 2023 günü çalışma alanına gelerek yasal mevzuat çerçevesinde ve hukuka uygun olarak aldığı tedbirleri yerine getiren ve tarihi şan ve şerefle dolu Jandarma teşkilatının pesoneline saldırgan ve provokatif davranışlarda bulunarak,kahraman Türk Jandarmasına karşı sarf ettiği EŞKİYA cümlesi mesnetsiz ve hakaret içeren söylemlerden dolayı Milletvekili Mahmaut Tanal hakkında adli mercilere suç duyurusunda bulunulmuştur

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.