“Çocuklar Gülerse Nasreddin Hoca da güler “

“Çocuklar Gülerse Nasreddin Hoca da güler “
Yayınlama: 16.02.2023
11
A+
A-

Alanya lı gazeteci oyuncu ve Şehir Alanya Gazetesi Kültür ve Sanat Müdürü Zeki Demir, Oyuncu Palyaço arkadaşı Gökçe Nihan Doğan ile birlikte depremzede çocukları eğlendirmeye, güldürmeye, deprem stresinden kurtarmaya çalışıyor.
Demir, Nasreddin Hoca karakteri ile çocuklara kahkahalar atıp, fıkralar anlatıyor ve heybesinden çıkardığı hediyeleri dağıtıyor.
Palyaço Gökçe Nihan Doğan da palyaço kostümü ile çocukları eğlendirip, dans ettiriyor, balon şişirip şekil vererek dağıtıyor, yüz boyama yapıp, köpük uçurtuyor.
“Çocuklar Gülerse Nasreddin Hoca da güler” sloganı ile gösterilere devam ettiklerini ifade eden Demir, ” Alanya Engelsiz Yaşam Evi Derneği bünyesinde, Palyaço arkadaşım Gökçe hanımla birlikte otellerde ve yurtlarda kalan depremzede çocuklarımızı eğlendirmeye devam ediyoruz ve imkanlarımız ölçüsünde edeceğiz. Depremin korkunç yüzünü yaşamış çocuklarımızın yüzünü güldürmeyi başarmak bizim için büyük mutluluk. Deprem Çocukları gülerse Nasrettin Hoca da güler, Palyaço Gökçe de güler diyoruz. Allah bir daha böyle depremler yaşatmasın inşallah “dedi.
Haber: Zeki Demir

d2e1ebfd 787b 421d 8670 2e9ad2522f16

e1e15b49 664c 4dd6 9e52 4d9fcd44c69a

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.