Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın Riyasetinde Bakanımız Sn. Soylu’nun Katılımıyla Aydın’da Toplu Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın Riyasetinde Bakanımız Sn. Soylu’nun Katılımıyla Aydın’da Toplu Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Yayınlama: 06.02.2023
12
A+
A-

Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın Riyasetinde Bakanımız Sn. Soylu’nun Katılımıyla Aydın’da Toplu Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, büyükelçilikleri ve konsoloslukları kapatanların, 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla tebrik etmek için sıraya gireceğini söyledi.
Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Aydın Atatürk Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış törenindeki konuşmasında, Türkiye’nin on yıllardır büyük badirelerle karşılaştığını, ekonomik saldırılara maruz kaldığını söyledi.
Ülkenin etrafının “ateş çemberi”ne çevrildiğini vurgulayan Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, şöyle devam etti:
“Suriye’den Irak’a, Afganistan’dan Pakistan’a, Yemen’den Filistin’e, Orta Doğu’dan Balkanlar’a kadar etrafımızdaki coğrafyayı ve kardeşlerimizi yoksulluğa ve mahzunluğa ittiler. Yapmadıkları kalmadı. İstedikleri bir tek şey vardı, Anadolu coğrafyası ayakta durmasın, bu büyük millet ayakta durmasın. Bu büyük millet etrafındaki coğrafyaya, dünyaya, insanlığa umut olmasın, ümit olmasın diye her şeyimize dokundular. Yapmadıkları kalmadı. Tayyip Erdoğan, bu ülkenin Başbakanı olduğunda, bu ülke on gün sonrasını, bir ay sonrasını göremiyordu.”
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ise Türkiye’ye önce 2023, daha sonra 2053 ve 2071 hedeflerini gösterdiğini kaydeden Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, şimdi “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun hayata geçirildiğini belirtti.

“Biz Özgürüz”

Ülkede son yıllarda sağlıktan eğitime, savunmadan ulaşıma kadar her alanda büyük başarılara ve hizmetlere imza atıldığını kaydeden Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Türkiye’nin kendi SİHA’sını ve İHA’sını ürettiğini hatırlattı.
Türkiye’de dağlardan terörün temizlendiğini ifade eden Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, “Menderes yitiğimizdi, onu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’da bulduk.” ifadelerini kullandı.
Küçüklüğünde dedesiyle İstanbul’daki camilere gittiğini belirterek, Ayasofya ile ilgili anısını anlatan Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, şöyle devam etti:
“Bizi kendi camilerimizde ezan dinlemekten, ezan okumaktan alıkoyan bir tablodan bugün bütün dünyaya ‘Biz özgürüz, biz hürüz, biz bağımsızız diye bir Türkiye tablosu var. Allah’a hamdolsun.  Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan sadece ATAK helikopteri yapmadı. Sadece insansız hava aracı yapmadı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan sadece bu ülkede yatırımlar, şehir hastaneleri yapmadı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede büyük bir zihniyet devrimi gerçekleştirdi. Amerika’nın da Avrupa’nın da tahammül edemediği budur. Bunu sizle beraber yaptı. Bu milletle beraber yaptı. O zihniyet devriminde herkes kendisini ifade etti.”

Kaynak: www.icisleri.gov.tr

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.