DENİZLİ’NİN BAŞARILI GENÇ YÖNETMENİ EMRAH ALMAS POLİSİYE FİLMİN ÇEKİMLERİNE EKİBİYLE START VERİYOR

DENİZLİ’NİN BAŞARILI GENÇ YÖNETMENİ EMRAH ALMAS POLİSİYE FİLMİN ÇEKİMLERİNE EKİBİYLE START VERİYOR
Yayınlama: 19.04.2023
33
A+
A-

Denizli’nin başarılı genç yönetmeni Emrah Almas Denizli’de çekimlerine başladığı ve yayınlanan polisiye filmi Karanlık Sokaklar Mücadele dizisine kaldığı yerden yeni sezon yeni oyuncu kadrosuyla set çekimlerine başlıyor.

WhatsApp Image 2023 04 19 at 13.53.08

 

2018 yılında başlayan proje İstanbul ve Antalya kısa film ödül Gala gecesinde ödüller alarak Denizli’yi sanat adına temsil etmiştir birçok projeye imza atan Yönetmen Almas Filmimizin yeni senaryo versiyonuyla yeni oyuncu kadromuzla çekimlerimize başlıyoruz sağlam güzel bir senaryo hazırladık yeni oyuncu kadromuzda dinamik bir şekilde çekimlere hazır inşallah daha ileri bölümlere götürerek projemizi internet kanalları blu TV nexsflis gibi kanallarda yayınlanması olmasını istiyoruz tüm gerek kamera önünde gerek kamera arkası ekibe başarılar diliyorum diye açıklamalarda bulundu Geçeklerden pay sanat dünyası emeklerle var edilen bir proje toplum ve topluma faydalı bir örnek teşkil etmektir

WhatsApp Image 2023 04 19 at 13.53.26

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.