Deprem bölgelerine gönderilen yardımlar ile ilgili olarak değerlendirme toplantısı yapıldı.

Deprem bölgelerine gönderilen yardımlar ile ilgili olarak değerlendirme toplantısı yapıldı.
Yayınlama: 26.02.2023
8
A+
A-

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetinde ki depremler sonrasında ilimizde başlatılan yardım toplama faaliyetleri ve Yapı Stoku Değerlendirme Komisyonu ile ilgili olarak AFAD İl Müdürlüğünde toplantı gerçekleştirildi.

AFAD İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Vekili Mehmet Deniz Arabacı, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Belediye Başkanımız Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kasa, Vali Yardımcıları Yunus Emre Temel ve Ömer Özbay, ilgili kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mesleki odaların yöneticileri katıldı.

Toplantıda yapılan konuşmalarda şimdiye kadar yapılan ve yapılacak olan yardım ve çalışmalar değerlendirilirken, Şehrimizde bulunan Depremzede vatandaşlarımız için yapılan çalışmalarda görüşüldü.

Yapılan toplantının devamında; Erzincan Valiliği, Erzincan Belediyesi ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Koordinasyonunda ilimizde Yapı Stoku Değerlendirme Komisyonu kurularak bu komisyonun yapacağı çalışmaların yol haritası konuşuldu.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.