Emrah IRSIK DİDİM MHP’DEN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI…

Emrah IRSIK DİDİM MHP’DEN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI…
Yayınlama: 11.12.2023
72
A+
A-

Didim’e bağlı Akbük mahallesinde yaşayan turizm, inşaat ve emlak sektöründe yurt içi ve yurt dışı yatırımları bulunan 38 yaşındaki Emrah Irsık, neden MHP’den Didim Belediye Meclis üyesi aday aday olduğunu açıkladı.

Evli ve bir çocuk babası olan turizmci Emrah Irsık, genç yaşında elde ettiği birikimlerini ve yerel yönetimler konusunda aklında olan bir çok projeyi hayata geçirmek için bu yola çıktığını ifade ederek “Bizler Didim’de ekmek yiyen ve bu kentin gelişmesi noktasında elini taşın altına koyan bir yapımız söz konusu; turizm, inşaat ve emlak sektöründe yurt içi ve yurt dışı hizmet vermekteyiz. Turizm kenti olan ilçemizin daha da gelişmesi, sorunlarının çözülmesi ve gelişen bir kent olması noktasında Cumhur ittifakı olarak buna talibiz. Biz de bu anlamda gönül verdiğimiz ve her daim emrinde olduğumuz partimiz MHP’den Didim Belediye meclis üyesi aday adayı olduk. Bizler bu ulvi göreve talip olurken, yerel yönetimlerde cesur bir duruş sergileyip halkımızın rahatsızlıklarını doğru tespit edip, belediye meclisinde hakkaniyet ile bu rahatsızlıklara çözüm bulmak için bu görevlere talip olduk. Listelerde yer alırsak bu anlamda Didim halkının, sorunlarının çözümü konusunda her türlü gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.