Erciyes Kayserililer Derneği Geleneksel İftar Yemeğinde Mamak’ta Buluştu

Erciyes Kayserililer Derneği Geleneksel İftar Yemeğinde Mamak’ta Buluştu
Yayınlama: 09.04.2023
22
A+
A-

ANKARA-Haberin Devamı Merkezi Ankara’da bulunan Erciyes Kayserililer Derneği’nin Geleneksel İftar Yemeği, 08 Nisan Cumartesi Günü “Lavanta Kültür Merkezi” Şafaktepe Mahallesi Hakan Sokak Platin Evleri No:4/C Mamak/Ankara adresinde gerçekleşti.

İftar Programına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof.Dr. Mevlüt KARAKAYA, Mamak Belediye Başkanı Murat KÖSE, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan SARIGÖL, MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa ESEN, MHP Mamak İlçe Başkan Yardımcısı ve KACEP Başkanı Neslihan Sipahi HAYTA, AK Parti Mamak İlçe Başkan Yardımcısı Ferda TATAR, AK Parti Mamak Kadın Kolları Başkanı Seda Ateş YANAR, Mamak Belediyesi MHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili İsa YİĞİT, Mamak Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Ekrem DEMİREZEN, Abdullah KAYA ve Şükrü Taylan DARICIOĞLU, Abidinpaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet KAYABAŞI, Siyasi Parti Temsilcileri, STK yöneticileri, Erciyes Kayserililer Yönetimi, üyeleri ve davetli misafirler katılım sağladı.

Erciyes Kayserililier Dernek Başkanı Hacı Bekir YILDIZ yaptığı konuşmada;

“Dayanışmanın ve bereketin arttığı bu günlerde sizlerle birlikte burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan birlik, beraberlik ayı, merhamet ayı, sevgi ayı sadakat ayıdır. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum.” dedi.

MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa ESEN, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan SARIGÖL, Mamak Belediye Başkanı Murat KÖSE ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof.Dr. Mevlüt KARAKAYA’nın kısa selamlama konuşmaları ile program sona erdi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.