Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun Anlamlı Yılbaşı Ziyareti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun Anlamlı Yılbaşı Ziyareti
Yayınlama: 01.01.2024
1
A+
A-

2023 yılının son saatlerinde, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, gençlerle birlikte, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Veysel Yanık eşliğinde, soğuk havaya rağmen vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için nöbet tutan polis, jandarma ve güvenlik korucularını ziyaret etti.
İlk olarak Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görev başındaki polisleri ziyaret eden Vali Aydoğdu ve beraberindekiler daha sonra Erzincan İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki komando birliğini ve Mertekli Uygulama Noktası’ndaki jandarma ve güvenlik korucularını ziyaret ettiler. Vali Hamza Aydoğdu ve beraberindekiler son olarak Erzincan-Erzurum karayolu üzerindeki Akyazı uygulama noktasında görevli polis ekiplerini ziyaret ettiler.
Bu ziyaret sırasında gençler, Erzincan’ın meşhur kesme kadayıf tatlısı da dahil olmak üzere yöresel lezzetleri güvenlik güçlerimize ikram ettiler.
Vali Aydoğdu’nun öncülüğünde  gerçekleşen bu ziyaret, gençlerin, güvenlik güçlerimizin fedakarlığını ve zorlu çalışma koşullarını somut bir şekilde görmelerini sağladı. Gençler, polis ve askerlerimizin huzurlu bir yaşam için nasıl çaba sarf ettiğine tanık oldular ve bu durum onlarda duygusal anlar yaşattı.
2024 yılının ilimizde, ülkemizde ve gönül coğrafyamızda acıların yaşanmadığı, huzurun, sükûnetin, refahın ve barışın hâkim olduğu bir yıl olmasını temenni eden Vali Aydoğdu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Bu özel günde, gençlerimiz ile birlikte şehrimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan siz kahramanlarımızı ziyaret ettik. Polis ve askerlerimiz bizlerin ve sizlerin huzurlu bir şekilde yaşaması için buralarda nöbet tutuyorlar. Sizler bunları gördükten sonra sorumluluğunuz daha da artacak ve bilinçli hareket edeceksiniz” diyerek gençlere sorumluluk ve bilinç kazandırmayı hedefledi.
Bu anlamlı ziyaret, gençlerin toplumsal bilincinin artmasına ve güvenlik güçlerimize olan saygılarının pekişmesine vesile oldu. Vali Aydoğdu ve gençlerin bu ziyareti, hem moral verdi hem de gençler arasında vatanseverlik ve toplumsal sorumluluk duygularını güçlendirdi. Erzincan Valiliği, bu tür etkinliklerle gençlerin sosyal bilinç düzeyini yükseltme ve toplumla bütünleşmelerini sağlama yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.