Erzincan’ın Genç Dimağları, Vali Hamza Aydoğdu ile Buluştu

Erzincan’ın Genç Dimağları, Vali Hamza Aydoğdu ile Buluştu
Yayınlama: 20.09.2023
1
A+
A-

ERZİNCAN -Haberin Devamı Erzincan, tarihî ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra, genç nüfusunun enerjisi ve yaratıcılığıyla da öne çıkıyor. Bu enerjiyi hissetmek ve geleceğin projelerini dinlemek için Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, şehrimizin farklı liselerinden seçilen öğrenci temsilcileriyle bilginin merkezi İl Halk Kütüphanesinde buluştu.
Bu özel buluşma, âdeta Erzincan’ın genç ruhunun parlamentosu hâline geldi. Gençler, Erzincan’a dair vizyonlarını, hayallerini ve somut projelerini Vali Aydoğdu ile paylaşma fırsatı buldular. Her bir fikir, şehrimizin yarınının haritasını çizme potansiyeli taşıyordu.
Vali Hamza Aydoğdu, “Bu toplantı, gençlerimizin şehrimiz için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Onların parlak fikirleri, Erzincan’ımızın geleceğini aydınlık kılacak. Bu genç beyinler, şehrimizin geleceğini inşa etme konusunda kılavuz olacak. Eskiler şöyle der: Yanınızdakilere gemi yapmayı öğretmekle vakit kaybetmeyin. Onlara uzak denizlerin aşkını aşılayın. Donanma kurarlar. Kuru bilgilerle doldurulmuş zihinler üretemez, dünyayla yarışamaz. Her bilgi, her öğreti yeni ufuklara yelken açacak zihinlerin inşasının harcını oluşturmalıdır. Bunun da yegâne yolu okumak, anlamak ve en önemlisi uygulamaktır.” şeklinde duygularını ifade etti.
Öğrenciler, bu tür buluşmaların Erzincan için bir fikir çeşmesi olduğunu belirterek, kendilerine bu firsatı verdiği için Vali Aydoğdu’ya teşekkür ettiler

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.