Gün birlik olma günüdür’

Gün birlik olma günüdür’
Yayınlama: 10.02.2023
10
A+
A-

Gün birlik olma günüdür’

Kahramanmaraş merkezli art arda meydana gelen iki deprem 10 ili vururken Memur-Sen ilk günden bu yana depremzedelere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın talimatı doğrultusunda hemen harekete geçen Antalya’da deprem bölgelerine gönderilmek üzere yardım kampanyası düzenlendi. Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, göçük altındaki vatandaşların kurtarılması amacıyla yetkili birimlerle yapılacak koordinasyonun önemini vurguladı.

330126587 1158433058153323 5881652465911219671 n

Ülkemizi derinden sarsan felaket sonrası deprem bölgesine hareket eden Memur-Sen Arama Kurtarma Ekipleri enkaz altındaki vatandaşları kurtarma çalışmalarını sürdürdüğüne işaret eden Başkan Ünal Hisarkaya, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere kuru gıda, giyecek, battaniye ve hijyen malzemesi yardımlarının tırlara yüklenerek yola çıktığını söyledi.

Toplanan yardım malzemelerini tırlara yükleyerek deprem bölgelerine ulaşmak üzere gönderen Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, “Depremin yol açtığı can kayıpları ve yaralanmalar ile maddi hasarlar tüm milletimizi derinden üzmüştür. Ülkemize öncelikle bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Afet bölgesine destek olmak için sendika üyelerimiz birlik ve beraberliğini gösterdi ve tek yürek oldu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizler de büyük bir dayanışma örneği gösteriyoruz. Allah bir daha bugünleri yaşatmasın. Zor bir süreçten geçiyoruz. Umudumuzu yitirmiyoruz ve kurtarılan her canı gördükçe umutlarımız bir kat daha artıyor. Tekrar vefat edenlere başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.