HDP’lilerin çağrısıyla başlayan eylemlerde Atatürk heykelleri yakılmıştı

HDP’lilerin çağrısıyla başlayan eylemlerde Atatürk heykelleri yakılmıştı
Yayınlama: 24.03.2023
13
A+
A-

Bugün Atatürk fotoğrafları üzerinden HDP’lilerle kurulan ittifak meşrulaştırılmaya çalışılsa da HDP’nin emriyle harekete geçen grupların Atatürk heykellerine saldırısı hafızalardan silinmedi.
Türkiye bugünlerde terör örgütü PKK’nın siyasi uzantılarıyla Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi yöneticilerinin açık ittifakına şahit oluyor.
Hükümet karşıtlığı üzerinden bir araya gelen CHP ve HDP’liler, “demokrasi” ve “birlik” mesajları veriyorlar. Son olarak CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “düğüne gideceğim” diyerek çıkmış olduğu Diyarbakır yolculuğunda, terör örgütleriyle ilişki içerisinde oldukları sebebi öne sürülerek görevden alınan HDP’li eski belediye başkanlarını ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu ve eşi, HDP’li Kayapınar Belediye Başkanı’na, Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk’ün vatandaşın sorununu dinlerken görüntülendiği tabloyu armağan etti.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.