İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan ÇEVİK’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan ÇEVİK’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Yayınlama: 29.08.2023
7
A+
A-

Kurtuluş Savaşımızda büyük bir dönüm noktası olan bu topraklardaki bin yıllık varlığımızın perçinlendiği 30 Ağustos Zaferimizin 101. Yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

İstiklal Savşının Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde şaha kalkan Kahraman Türk Milleti, 30 Ağustos 1922 günü, ülkemizi istila etmek isteyen düşmana karşı Dumlupınar’da kazandığı Büyük Zafer ile tarih yazmış ve yine bir Ağustos ayında Malazgirt Zaferiyle yurt yaptığı Anadolu topraklarında sonsuza kadar bağımsız olarak yaşayacağı dünyaya ilan etmiştir.

30 Ağustos Zaferi; milletimizin kurtuluş ve yeniden var olma azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin unutulmaz sembolüdür. Ecdadımızın canları pahasına vermiş olduğu bu şanlı mücadele; sadece tarihimizin önemli bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha güçlü yarınlara yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Yüzbir yıl önce verilen Milli Mücadele’de milletçe gösterdiğimiz azim ve kararlılık hala tazedir. Tıpkı o gün olduğu gibi bugün de tek yürek halindeyiz. O günlerde hangi ruh ve inançla bu zaferleri elde ettiysek, bugün de aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle, bizlere üzerinde hür olarak gururla yaşadığımız bu vatanı bırakan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Muzaffer Ordumuzun Kahraman Askerlerini, cesaretleriyle tarih ve destan yazarak bize ezeli ve ebedi vatanımızı bırakan tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyor,Muazzez Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Orhan ÇEVİK

Antalya İl Emniyet Müdürü

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.