Instagram’a yeni özellik

Instagram’a yeni özellik
Yayınlama: 21.01.2024
Düzenleme: 22.01.2024 17:04
6
A+
A-

Özellikle LinkedIn’deki uygulamaya benzer şekilde, takip isteği gönderenlere “Takip isteğinize eklemek için bir neden seçin. Bu, kişinin sizin kim olduğunuzu bilmesine yardımcı olur.” şeklinde bir ileti gösterilecek. Ancak, şu an için seçeneklerin ve özel mesaj ekleme seçeneğinin nasıl olacağı belirsizliğini koruyor. Bu yeni özellik, seri takip isteklerini azaltarak kullanıcı deneyimini daha kontrollü hale getirebilir.

Son zamanlarda eklenen DM (Direct Message) isteği gönderme sınırıyla birlikte, bu özellik profilini gizleyen kullanıcılara ek bir güvenlik katmanı sağlayabilir. Ayrıca, uygulamadaki okundu bilgilerini devre dışı bırakma özelliğinin test aşamasında olması, gizlilik konusundaki kullanıcı ihtiyaçlarına daha fazla odaklanmayı gösteriyor. Instagram’ın bu tür güncellemelerle kullanıcılarına daha fazla kontrol sağlamaya çalışması, platformun gelecekteki kullanıcı deneyimini şekillendirmeye yönelik çabalarını yansıtıyor

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.