İSLAMIN VE DEVLETİN HİZMETKARLARI DERNEĞİ GENEL BAŞKANI SAVAŞ ÇELİK KİMDİR.?

İSLAMIN VE DEVLETİN HİZMETKARLARI DERNEĞİ GENEL BAŞKANI SAVAŞ ÇELİK KİMDİR.?
Yayınlama: 17.07.2023
48
A+
A-

Çocukluğundan beri ötelenen dışlanan Kürt evladı Savaş Çelik kimdir?

Erzurum karayazılı doğma büyüme Ankara Yenidoğan’da yetişen Savaş Çelik 7″ li yaşlarından beri vatan devlet bayrak ezan aşkıyla yanıp tutuşan yüreğiyle 5 yıldır dernek camiasında. 15 Temmuz hain darbe girişiminde kahramanca şehadete yürüyüp gazilikle şereflendikten kısa bir süre sonra dernek camiasına atılmıştır. Genel başkanlığını yaptığı üç faal Derneği bulunmakta. Faaliyetlerini hak dinimiz İslam’ı yaşatmak ve yaymak, milletin devletten ümidini kesmemesini sağlamak ve gerçekleri anlatmak amacıyla yürütmekte.

İslam’ın ve Devlet’in Hizmetkarları Derneği Genel Başkanı Savaş Çelik 5 yıllık serüveninde hep kendi çabasıyla çalışarak sevenlerinin gönlüne taht kurmayı başarmıştır. Menfaati için değilde bir şeyleri başarmak için çalışıp bu günlere kadar gelmiştir. Her zaman kendi menfaatini değil de gariplerin yetimlerin Devlet’in milletin menfaatini gözetmiştir. Dininin Devletinin milletinin vatanının bekası uğruna her şeyi göze alıp canla başla mücadele etmektedir.

Bayrağına ezanına Vatanına milletine Devletine olan bağlılığı, akrabaları ve çevresi tarafından dışlanmasına tehdit edilmesine sebep olsa da kendisi Kürtünde Türkünde laz’ın da Çerkezinde bir olduğunu hepsinin tek bir bayrak tek bir ezan altında tek bir vatanda yaşayıp tek bir dine mensup olduğunu ve her birimizin din kardeşi olduğumuzu savunmakta. Bayrağın Ezanın vatanın Devletin her şey olduğunu onlarsız yaşanmayacağını her söyleşisinde vurgulamakta.”
Bunu en iyi anlatan sözlerinden biri ise “Ben Kürtüm ama kürtçü değilim, Türküm ama Türkçü değilim. Ben Elhamdülillah Müslümanım.”

Savaş Çelik’in her zaman kullandığı sözlerinden bir diğeri ile de şan şöhret ün peşinde olmayıp Dini devleti milleti vatanı uğruna bir şeyler yapabilmeyi amaçladığını anlayabiliriz. “Beni Allah bilsin, kulu bilmesede olur..”dedi

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.