JANDARMA TERÖRİSLERE GÖZ AÇTIRMIYOR…

JANDARMA TERÖRİSLERE GÖZ AÇTIRMIYOR…
Yayınlama: 06.08.2023
5
A+
A-

Mehmet Çatakçı

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı güvenlik güçleri yurdun çeşitli yerlerinde yaptığı operasyonlarla gündemde.
Gerek uyuşturucu operasyonlarında yurdun çeşitli yerlerinde verdiği başarılı çalışmalar ve operasyonlar takdire şayan.
Jandarma özellikle son aylarda da teröristlere göz açtırmıyor.
Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere yurdun her bölgesinde yaptığı başarılı operasyonlar neticesinde yüzlerce teröristi etkisiz hale getirmiş,bir o kadarını da ele geçirmiştir.
Son olarak da Mardin İl Jandarma Komutanlığı yaptığı çalışmalar sonrası Mardin”in Nusaybin ilçesi BAGOK kırsalında jandarma SİHA ile tespit ettiği teröristler Hava Kuvvelleri komutanlığına bağlı F 16 lar ve ATAK taaruz helikopterleri ile ateş altına alınmıştır.
Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığınca icra edilen Jandarma Özel Harekat ve Jandarma komando ve Güvenlik Korucu timlerinin katıldığı Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz operasyonu kapsamında 3 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir.
Jandarma Genel Komutanı Or General Arif Çetin Jandarma teşkilatına şu emri vererek kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.
“Son Terörist Etkisiz Hale Getirilinceye kadar Mücadelemiz Devam Edecektir.”dedi.
Jandarma Genel Komutanlığına bağlı operasyonel birlikler sahada yaz kış demeden teröristlerin peşinde ve onlara nefes aldırmıyor

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.