KAYMAKAM ÜRKMEZER ALANYA 12. ULUSLARARASI YENİ YIL PAZARINI ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM ÜRKMEZER ALANYA 12. ULUSLARARASI YENİ YIL PAZARINI ZİYARET ETTİ
Yayınlama: 20.12.2022
17
A+
A-

KAYMAKAM ÜRKMEZER ALANYA 12. ULUSLARARASI YENİ YIL PAZARINI ZİYARET ETTİ

Haber Taner TÜRKMEN

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi öncülüğünde 12.si düzenlenen Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarını ziyaret etti.

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi öncülüğünde düzenlenen ve geliri engelli bireyler yararına kullanılacak olan Alanya Uluslararası yeni yıl pazarı başladı. Düzenlenen 12. Yeni Yıl pazarına Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurum Amirleri, Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlan, Siyasi Partiler, Oda Başkanları, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeni yıl pazarında; Kaymakam Ürkmezer Başkan Yücel ve katılımcılarla birlikte pazar yerinde kurulan; hediyelik eşya, yiyecek, içecek ve kültürel ürün stantlarını ziyaret ederek stant kurucularına iyi satışlar diledi.

Yeni yıl pazarı açılışında konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Yeni yıl öncesinde Alanya’da yaşayan 55 binin üzerinde yabancı misafirlerimiz ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen vatandaşlarımızla birlikte huzurlu ve güvenli bir şekilde birçok güzel etkinliğe katılıyoruz. 125 ülkeden yabancı ve 81 vilayetten vatandaşlarımızla birlikte Alanya’mızda huzurlu, güvenli ve kardeşçe yaşıyoruz. Şehrimizdeki huzur ve güveni sağlamak için; gerek Alanya Belediyesiyle gerek kamu kurumlarımızla ve STK’larla işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Bu anlamda bugün burada düzenlenen yeni yıl pazarı gibi etkinliklerin önemi çok büyük. Bu güzel organizasyonu bizlere sunan Alanya Belediyesi, Alanya Yabancılar Meclisi, emeği geçen Alanyalı ve Yeni Alanyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyor, yeni yıl pazarının hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ürkmezer, Başkan Yücel ve ALTSO Başkanı Eray Erdem tarafından Eyes Of Alanya Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara hediyeleri verildi.
Alanya Belediyesi
Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi – Alanya Foreigners Committee
#Alanyayeniyılpazarı
#Alanya

FB IMG 1671499001279

FB IMG 1671498998616

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.