KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇALIŞANLARINA BAŞARI BELGESİ

KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇALIŞANLARINA BAŞARI BELGESİ
Yayınlama: 15.03.2023
15
A+
A-
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Alaaddin Keykubat Eğitim Araştırma Hastanesi (ALKÜ) çalışanlarına Başarı Belgesi Programda konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer, “Bizler Kaymakamlık olarak bütün kurumlarımızla iyi bir iş birliği içerişinde görev yapıyoruz. Alanya bütün kurumların iyi hizmet vermesiyle beraber büyüyen gelişen bir kent. Bir kentin gelişmesini sağlayan en önemli etken sağlık hizmetinin iyi olmasıdır. Sadece Alanya’ya değil bölgeye hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3. Basamak Sağlık Tesisi olarak sizler Mersin-Antalya arası hizmet veriyorsunuz mesleğinizin başından bu yana verdiğiniz hizmetler için hepinize teşekkür ediyorum. Depremzede vatandaşlarımızla ilk karşılasan sizlerdiniz ve vatandaşlarımızla geldikleri günden bu yana iyi bir şekilde ilgileniyorsunuz. Sadece buraya gelen depremzede vatandaşlarımızla değil deprem bölgesine gidip görev yapan sağlık çalışanlarımız da var. Burada olan olmayan bütün görevli sağlık çalışanı arkadaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Program başarılı ve gayretli çalışmaları sebebiyle aralarında doktor, hemşire, ebe ve sağlık teknikerlerinin de bulunduğu sağlık çalışanlarına başarı belgelerini Kaymakam Ürkmezer tarafından verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.