Kayseri’de Cumhurbaşkanı Erdoğan izdihamı

Kayseri’de Cumhurbaşkanı Erdoğan izdihamı
Yayınlama: 07.05.2023
2
A+
A-

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Kayseri Mitingi’nde Kayserililere hitap etti. Kayseri’nin büyük mitingde 135 bin kişi ile rekor kırdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kayseri gibi yoldaşı, kardeşi olanın evelallah sırtı yere gelmez” dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde il il gezen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Kayseri Mitingi gerçekleştirdi.

Kayserililerin yoğun katılım gösterdiği Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndaki Büyük Kayseri Mitingi’ne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bakanlar, bakan yardımcıları, milletvekilleri, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, cumhur ittifakı başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda Büyük Kayseri Mitingi’nde Kayserililere hitaplarını gerçekleştirmek üzere sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Duyanlara duymayanlara, soranlara sormayanlara biz onu seviyoruz’ şarkısı ile Kayserilileri selamladı.

“KAYSERİ’Yİ ÇOK SEVİYORUZ”

İlk olarak Kayseri’den yola çıktıklarını belirten Erdoğan, “Buradan yola çıktık, maşallah, Kayseri’yi çok seviyoruz. Şu muhteşem katılım bir şey söylüyor. Gümbür gümbür 14 Mayıs’a yürüyoruz. Kayseri, Erciyes gibi başı dik, gönlü yüce Kayseri’yi, âlimlerin, evliyaların, şairlerin, sanatkârların toprağını bereketlendirdiği Kayseri’yi, sanayinin, üretimin, turizmin, büyük hayallerin şehri Kayseri’yi, hepsinden öte 21 yıldır bize yol arkadaşlığı yapan vefanın Kayseri’yi, bugün bir kez daha hasretle, hürmetle selamlıyorum” dedi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.