Kepez’den sıcacık sevgi dolu kreşler

Kepez’den sıcacık sevgi dolu kreşler
Yayınlama: 03.04.2023
13
A+
A-

ANTALYA-Haberin Devamı Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevileri’nin Varsak’ta yapımı devam eden 6’ncı şubesinde incelemelerde bulunan Başkan Hakan Tütüncü, “Çocuklarımıza ve ailelerimize diğer belediye kreşlerimiz gibi sıcacık sevgi dolu bir ortam hazırlıyoruz.” dedi.

Kepez Belediyesi, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin en büyüğünü Varsak’a kazandırıyor.  Kaliteli, güvenli okul öncesi eğitimi ve tecrübeli kadrosuyla ilgi gören Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin 6.şubesinin devam eden çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Varsak Kreşimiz şuana kadar yaptığımız kreşlerin içinde en büyüğü olacak.” dedi. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem felaketini hatırlatarak sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Hayat devam ediyor. Her ne kadar ülkede baş etmemiz gereken problemler olsa da hem afet bölgesinde çalışmaya, hem de Kepez’deki işlerimizi an ve an adım adım takip etmeye, projelerimizi vaktinde gününde, vatandaşlarımıza teslim etmeye gayret ediyoruz. Bugün Varsak kreşimizdeki çalışmalarımızı inceliyoruz.”diye konuştu.

KREŞLERİN EN BÜYÜĞÜ

Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi, Varsak Şubesi’nin bu yıl içerisinde açılacağını bildiren Başkan Tütüncü, “Çocuklarımıza ve ailelerimize diğer belediye kreşlerimiz gibi sıcacık sevgi dolu bir ortam olacak. Bunun için çalışıyoruz. Varsak Kreşimiz şuana kadar yaptığımız kreşlerin içindeki en büyüğü… Kepez Belediyesi olarak gün geçtikçe hizmet çalışmamızda vitesi büyütüyoruz. Kepez’e Antalya’ya hizmetlerin en güzeli yakışır. Afet bölgesindeki çalışmalarımıza rağmen projelerimizi eserlerimizi asla boş bırakmadan en güzel şekilde çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kepez Belediyesi’nin bir ayağı deprem bölgesinde, bir ayağı da Antalya’da Kepez’de… “dedi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.