Kocaeli’de Radyo Yayıncılığı ve Reklamcılığı

Kocaeli’de Radyo Yayıncılığı ve Reklamcılığı
Yayınlama: 20.04.2023
15
A+
A-

Kocaeli’de Radyo İstasyonları deyince akla ilk gelen radyolar Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan Reklam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Elyıldırım’ın sahip olduğu Radyo Nikomedya, Raks Fm dir.

Reklam Medya firmasının bünyesinde bulunan bu radyo istasyonları, 1992 yılından bu yana Kocaeli’de yayında olan radyolardır.

Volkan Elyıldırım’ın Sahibi olduğu Kocaeli ve çevresinde yayın yapan bir radyo olan Radyo Nikomedya, Türkçe pop türünde müzik yayını yapmaktadır. Radyo Nikomedya, dinleyicilerine sunacağı müzikleri genellikle en çok dinlenen ve dinleyicilerin beğenisini kazanan hit müzikler arasından seçmektedir. Bu alanda kendini kanıtlamış bir radyo olan Radyo Nikomedya, 94,4 frekansında hizmet vermektedir. Radyo Nikomedya tarafından yapılan yayınlara dünyanın her yerinde yedi gün yirmi dört saat boyunca ulaşabilirsiniz. Bunun için radyonuzda 94.4 frekansını açabilir ya da internet üzerinden www.radyonikomedya.com adresinden dinleyebilirsiniz. Radyo nikomedya, radyo programcılarının diksiyonu düzgün kullanmasına ve yayınlanan reklamların kendi çizgilerine uygun düşmesine özen gösteren bir kuruluştur. Radyodan pop müzik dinlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği radyolardan biri olan Radyo Nikomedya, 30 yıldır çizgisini bozmadan ilerlemeye devam ediyor.

RADYO NİKOMEDYA frekansı kurulduğu yıllardan, 2006 yılına kadar 102.7 mHz iken, RTÜK’ün düzenlemesi ile 2006 yılında 94.4 mHz olmuştur. Bugüne kadar da bu frekanstan yayınlarını sürdürmektedir. RADYO NİKOMEDYA aynı zamanda, www.radyonikomedya.com internet adresinde tüm dünyada yayındadır

Kocaeli Radyoları denildiğinde ikinci akla gelen bir diğer radyoda RAKS FM’dir.

RAKS FM, Reklam Medya bünyesine 2014 yılında katılmıştır. 2014 yılından bu yana da tamamen Karadeniz Müziği yayını yapmaktadır.

RAKS FM’in frekansı 98.1 mHz’tir. RAKS FM’de internette www.radyoraks.com adresinden dinlenebilmektedir.

Reklam  Medya Grubu,Radyo Nikomedya ve Raks Fm Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Elyıldırım Kocaeli’deki radyo dinleyicileri için her zaman son teknoloji cihazlar ve en kaliteli yayını ulaştırmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirtmektedirler…

d76e13c5 9acd 46c4 a0ef ed8c149bc48d

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.