Kurban Bayramı Öncesi Yapılan Trafik Denetimine Katıldı.

Kurban Bayramı Öncesi Yapılan Trafik Denetimine Katıldı.
Yayınlama: 25.06.2023
9
A+
A-

AYDIN ÖZGÜN

ERZİNCAN-Haberin Devamı Sayın Valimiz Mehmet Makas, beraberinde İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ile birlikte Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi uygulama noktasında trafik denetimlerine katıldı.

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek üzere yola çıkan vatandaşlarımızla sohbet eden Sayın Valimiz, vatandaşlarımızın bayramını kutladı. Sürücüleri hız ve emniyet kemeri konusunda uyaran Sayın Valimiz, vatandaşlarımıza kolonya ve çikolata ikramında bulunarak, çoçuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Sayın Valimiz yaptığı açıklamada; bayram öncesi, bayram sırası ve bayram sonrası oluşabilecek trafik yoğunluğu için gerekli tüm tedbirlerin alındığının altını çizerek; “Sürücülerimize, araç kullanırken telefon kullanmamaları, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları, uzun yolculuklarda kısa molalar vermeleri, hız limitlerine uymaları ve emniyet kemerlerini takmaları konularında uyarılarda bulunduk. Ailemiz ve sevdiklerimiz ile birlikte daha nice güzel bayramlar geçirmek için lütfen trafik kurallarına uyalım” dedi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.