Okul önlerinde polis denetimi

Okul önlerinde polis denetimi
Yayınlama: 17.04.2023
7
A+
A-

ZARİF SEVEN

ERZİNCAN-HABERİN DEVAMI Polis ekipleri tarafından eğitim ve öğretimin emin bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla okul etrafında başlatılan denetimler sürüyor.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla okul etrafında yapılan denetimlerde şüpheli şahıslar üzerinde arama yapılırken, çevredeki kafe, internet kafe, büfeler ve iş yerlerinde de denetimler gerçekleştirildi.Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde 178 personel ve 14 motorize ekibin görev almış olduğu “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Denetimi Uygulaması” çerçevesinde; 76 iş yeri, 7 web kafe ve oyun salonu, 59 park ve bahçe, 2 metruk bina tatbik boyunca test edilirken 474 kişinin GBT sorgusu yapılmış oldu.
Erzincan il genelinde okul önleri ve çevrelerinde meydana gelen genel asayiş uygulamaları haricinde, polis sorumluluk bölgesinde bulunan 144 okulda, 121 güvenilir eğitim koordinasyon görevlisi, 54 okul-giriş çıkışlarından sorumlu ekip ve 3 okul kolluk görevlisi ile çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik denetimlere devam ediliyor.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.