SAYIN KORKUT EKEN’DEN LİDER Dr.DEVLET BAHÇELİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER…..

SAYIN KORKUT EKEN’DEN LİDER Dr.DEVLET BAHÇELİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER…..
Yayınlama: 15.12.2023
Düzenleme: 22.01.2024 16:56
183
A+
A-

SAYIN KORKUT EKEN’DEN
LİDER Dr.DEVLET BAHÇELİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER…..

Milliyetçi hareket partisi Sn. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde çok daha ilerilere gidecek bu yerel seçimlerde herkes görecek bunu daha iyi anlayacaktır. Oy oranını artırak il ve ilçede belediyeler alınacak diye düşünüyorum .
Sn. Devlet Bahçeli sadece bir Lider değil büyük bir devlet adamıdır. Cumhur İttifakı ile bunu bir kez daha göstermiştir.

Bunun farkında ve bilincinde olmanın ötesinde, yaşamaya ve yaşatmaya var gücümüzle çalışmalıyız. Çetin yollara, zor şartlara, sürekli güncellenen oyunlara, devamlı irileşen ve genişleyen karanlık kampanyalara rağmen, geçmişimizden kopmadan geleceğimizin stratejik amaçlarını tayin etmeliyiz. Ve tabii olarak, dünden devraldığımız kutlu mirasın mana ve ehemmiyetini ziyadesiyle bilmeli, hakkıyla benimsemeli ve layıkıyla da geleceğe taşımaya gayret etmeliyiz.

-Evet komutanım terör ile mücadeleyle alakalı bazı bilgiler bekliyoruz terörle mücadele nasıl yapıldı nasıl yapılmalı?

Öncelikle şunu söyleyeyim son yılların en büyük kazanılmış zaferi Devlet Bey’in dik duruşuyla kazanılan 15 Temmuz zaferidir.

Şu andaki terörle mücadele bence çok başarılı . Bunun sebeplerinden bir tanesi bizim zamanımıza göre teknik imkanların on misli daha fazla oluşudur. Biz bu imkanlara sahip değildik, Şimdi teknoloji çok ilerledi devlet bu konuda güçlendi ,tabii polis ve asker Mücadele’nin şeklini de öğrendi. 84 senesinde terörle mücadele başladığı zaman bilen yoktu nasıllar amaçları ne neye hizmet ediyorlar.
Şu anda tabi herkes tecrübeli, değerli bir jandarma Genel Komutanıımız var teğmenliğinden bugüne kadar ömrü terörle mücadele ile geçmiştir. Polis teşkilatımız da tabi tecrübelendi, şimdiki yeni içişleri bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA da  devletin içinden gelmiş her kademesinde görev yapmış çok değerli ve tecrübeli bir isim zaten.Medyadan takip ediyoruz bir birinden başarılı operasyonlar sürüp gidiyor.

-Peki komutanım şöyle diyebilir miyiz? önceden terörün şekli bilinmiyordu,keşfedilmeye çalışılıyordu, şimdi terörün şekli öğrenildi. Kime hizmet ettikleri nasıl oldukları öğrenildi.

Evet mesela bizim dönemimizde itirafçı  Bulacaktın da ne planladıklarını geçiş noktalarını toplanma yerlerini öğrenecektin.
Şimdi heryer,herşey biliniyor. Tabi burada havada güçlü olmamız İHA ve SHA sı zaten bu mücadelelerde teknik üstünlük çok önemlidir.
Şimdi 5 km gören cihazlarımız var bunlarla birlikte teröre çok büyük darbeler vuruldu ve vurulmayada devam ediliyor.
Devletimiz çok güçlendi.
Zaten tüm dünyayı da tedirgin eden Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılda güçlü ve kararlı oluşudur.
Ama hiç bir zaman sıfırlandı diyemeyiz.Bunları besleyenler var yer altı teşkilatları var şekil değiştirerek tekrarlaya bilirler lakin şuanda eylem yapamaz hale geldiler en önemliside bu.
Röpörtaj:Nagehan Körekoğlu
Bölüm:1

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.