Sayın Valimiz, Daha Sonra İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti.

Sayın Valimiz, Daha Sonra İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti.
Yayınlama: 11.04.2023
9
A+
A-

ZARİF SEVEN

ERZİNCAN-Haberin Devamı Valilik makamında gerçekleşen ziyaretler kapsamında;

➡️ Vali-Mülkiye Başmüfettişi Sayın Hamdi Bilge Aktaş,
➡️ Vali Yardımcıları Mehmet Deniz Arabacı, Ömer Özbay ve Yunus Emre Temel ile Kaymakam Özlem Kılıçtürk,
➡️ MHP Erzincan Milletvekili Adayları Cemil Yavuz Aksu ve Aziz Gün ile MHP Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve teşkilat yöneticileri,
➡️ Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan İl Defterdarı Kemalettin Çetin ve Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin,
Sayın Valimiz Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ettiler.
Misafirleri ile bir süre görüşen Sayın Valimiz, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
Sayın Valimiz Mehmet Makas daha sonra Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve rütbeli personel tarafından karşılanan Sayın Valimiz Mehmet Makas, karşılamanın ardından İl Müftüsü Muharrem Gül, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte makama geçti.
Türk Polis Teşkilatı’nın kurulduğu günden bu yana, ülkemizin dört bir köşesinde, her türlü şartlarda, huzurun sağlanması ve asayişin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlık ile bu zorlu görevi yerine getirdiğini ifade eden Sayın Valimiz, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un nezdinde, ilimizde görev yapan tüm emniyet teşkilatı personeline teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.