Tiyatro sahnesinde evlenme teklifi

Tiyatro sahnesinde evlenme teklifi
Yayınlama: 22.03.2023
9
A+
A-

Engin ATAOĞLU/ALANYA, (DHA)- Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kişi tiyatro seven kız arkadaşına izlemeye gittiği oyun öncesinde sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Sahnede tiyatro sanatçıları yerine erkek arkadaşını gören kadın şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı.

Antalya’nın Alanya İlçesinde başrollerini Sedef Şahin ile Hakan Bilgin’in paylaştığı ve Emre Kınay’ın yönettiği Dönme Dolap tiyatro oyunu sürpriz bir evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Alanya Kültür Merkezi’nde dün sahnelenen oyunda tiyatro sever Tuğçe Karedeniz arkadaşlarıyla gittiği tiyatro öncesinde aldığı evlenme teklifiyle şaşkına döndü. Oyun anonsunun ardından sahnede tiyatro sanatçılarını değil de 2 yıldır beraber olduğu erkek arkadaşını gören Tuğçe Karadeniz, duygulu anlar yaşadı. Oyunun hemen öncesinde sanatçı Hakan Bilgin’in, “Sayın Tuğçe Karadeniz, lütfen ayağa kalkar mısınız?” anonsunun ardından sevgilisi iş insanı Mustafa Coşkun’un sahnedeki sinevizyondan seyircilere, “Öncelikle herkese merhabalar. Çok kısa vaktinizi alacağım. Aslında böyle bir video çekmek aklımın ucuna dahi gelmezdi ama aşk insana neler yaptırıyor. Sevgilim, kalbinin güzelliğinin her zaman yanımda olacağını ve sonsuza kadar seni seveceğimi bilmeni istiyorum. İyi ki sen, seni çok seviyorum” şeklide seslendi.

Işıkların açılmasıyla birlikte sahnede beliren Mustafa Çoşkun, sevgilisini de sahneye davet ederek evlenme teklifinde bulundu. Sürpriz evlilik teklifiyle gözyaşlarını gizleyemeyen Tuğçe Karadeniz ise Mustafa Çoşkun’un evlilik teklifini kabul etti. Bu sırada ise tiyatro seyircisi çifti ayakta alkışladı.

Tiyatro yetkilileri ise böyle bir mutluluk anına oyunlarının vesile olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.