TÜRBEP TÜRBES OLUYUR!

TÜRBEP TÜRBES OLUYUR!
Yayınlama: 20.03.2023
18
A+
A-

Emeklileri yok sayan her türlü zihniyete ve uygulamalara güçlü bir şekilde karşı durmak, haklarımızı savunabilmek, yaşamımızı kolaylaştırabilmek için demokratik, katılımcı, kitlesel, özgürlükçü, bağımsız, toplumsal cinsiyet eşitliğini savunan, çevreye saygılı bir sendika kuruluşunun ayak seslerini Ankara Buluşmamızda duyurduk.
Bu çalışmayı 16 milyon emeklinin haklarını savunabilmek üzere yapıyoruz. 19Mart2023 Türkiye Bağımsız Emekliler Platformunun Türkiye Bağımsız Emekliler Sendikasına evrildiğinin ayak seslerinin Ankara basını aracılığı ile Türkiye’ye duyurulduğu gündür.
50 ye yakın il Temsilcimizin katılımı ve yönetim kadromuzla iki yıldan beri yaptıklarımızın ne kadar doğru olduğunun sonucuna vardık. Sadece son zamanlarda yaşadığımız deprem felâketi ve içinde bulunduğumuz seçim atmosferi, sendika kurulumumuzu Haziran 2023 e öteledi. Toplantıya katılanların kafalarındaki soru işaretlerinin yok olduğu, birlikteliğimizin perçinlendiği toplantı basına açık düzenlendi. Sonuç olarak 16 milyon emeklinin sesi olmaya hazır güçlü bir sendika geliyor. Adı TÜRBES!
ÇIĞLIĞIMIZ HERYERDEN DUYULACAKTIR.
YAŞASIN EMEKLİNİN HAK MÜCADELESİ!
TÜRBEP TÜRBES OLMAK ÜZEREDİR!
Esma Müjgan Çelikkol
TÜRBEP GnBşkYrd

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.