Uyuşturucu Madde Suçları Operasyonu

Uyuşturucu Madde Suçları Operasyonu
Yayınlama: 19.07.2023
26
A+
A-

Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekip Görevlilerimiz tarafından  Uyuşturucu Madde Suçlarına Karışan  Şahısların Tespiti ve Yakalanmasına Yönelik Operasyon el Çalışmalarımız aralıksız olarak sürdürülmüştür.

 

Ekip görevlilerimiz tarafından yapılan  çalışmalarda ilimiz içerisinde üst torbacı olarak çevre illerden temin ettiği uyuşturucu maddeleri sokak düzeyinde Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı ve yaptırdığı tespit edilen E.T. Narkotim Ekip görevlilerimizce gerçekleştirilen takipler neticesinde ŞOK!!! Baskın şeklinde müdahale edilerek yakalanmış ve etkisiz hale getirilmiştir.

 

Adli Makamlardan alınan arama kararı gereğince ekip görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınan E.T.’nin ikametgâhında Narkotik Maddeler Arama Köpeği Zeytin eşliğinde gerçekleştirilen aramalarda;

 

  • 320 Gram Skunk Maddesi,
  • 57 Adet Ecstasy Hap,
  • 9 Kök Hint Keneviri Bitkisi ele geçirilmişlerdir.

 

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan genişletilerek yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan E.T. ekiplerimiz tarafından ikametgâhında ele geçirilen uyuşturucu maddelerin devamı niteliğinde gösterdiği başka bir suç mahallinde yapılan aramalarda;

 

  • 1177 Adet Ecstasy Hap ele geçirilmiş olup Genel Toplamda;
  • 1234 Adet Ecstasy Maddesi ele geçirilmiştir.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan hakkında işlem yapılan E.T. isimli şüpheli şahıs sevk edildiği Adli Makamlarca Tutuklanarak Cezaevine gönderilmiştir.

 

Sokak Satıcılarından  Kullanmak için Uyuşturucu Madde Satın Aldıkları tespiti ile yakalanarak gözaltına alınan Ü.A. Y.K. isimli şüpheli şahıslar olmak üzere Toplam;

 

  • 2 Kişi hakkında Adli İşlem gerçekleştirilmiştir. Şahısların üzerlerinden toplamda;
  • 28 Gram Esrar Maddesi,
  • 04 Sentetik Kannabinoid Maddesi ele geçirilmiştir.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde Suçları ile ilgili Adli Makamlarca haklarında kesinleşmiş hapis cezası kararı ile yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında,

 

  • K. B (14 Ayrı Suçtan),
  • Ş. (8 Ayrı Suçtan),
  • U. (2 Ayrı Suçtan Arandığı ve 1 Yıl 8 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası) isimli şahıslar ekip görevlilerimiz tarafından yakalanarak ilgili adli makamlara teslim edilmişlerdir.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; 6 Kişi hakkında Uyuşturucu Madde Suçlarından Adli İşlem gerçekleştirilmiştir. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu kapsamında Toplam: 3 Şüpheli Tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.

 

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.