Vali Yazıcı Dünya Gümrük Günü’nü Kutladı

Vali Yazıcı Dünya Gümrük Günü’nü Kutladı
Yayınlama: 27.01.2023
10
A+
A-

Vali Yazıcı Dünya Gümrük Günü’nü Kutladı

Vali Ersin Yazıcı 26 Ocak Dünya Gümrük Günü münasebetiyle Batı Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Batı Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarete Vali Ersin Yazıcı, Bölge Müdürü Kadri Karakuş, Bölge Müdür Yardımcısı Soner Karadeniz, Bölge Müdür Yardımcısı Celal Sarıaltun, Kaçakçılık İstihbarat Müdürü Şeref Gülse, Bölge Müdür Yardımcısı Gülden Karaçay Peynircioğlu, Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Karakuş ve gümrük personeli katıldı.

26 Ocak Gümrük Günü kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bölge Müdürü Kadri Karakuş’tan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ersin Yazıcı; “Öncelikle Dünya Gümrük Günü’nüz kutlu olsun. 1953 yılında temelleri atılan bu köklü kuruluş, sizden öncekilerin ve sizin sayenizde daha da gelişerek şu an ki konumuna ulaştı. Emekleriniz için her birinize teşekkür ediyorum. İnşallah daha başarılı işlere imza atarsınız, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda Bölge Müdürü Kadri Karakuş ve heyeti, Vali Ersin Yazıcı’ya plaket ve çiçek takdim ederek, destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.