Yarınlarımızın Ara Tatili Başladı

Yarınlarımızın Ara Tatili Başladı
Yayınlama: 22.01.2023
34
A+
A-

Yarınlarımızın Ara Tatili Başladı

İlçe Kaymakamı Yunus Emre Vural, Belediye Başkanımız Ali Sülük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ecer ve Şube Müdürleri ile birlikte, Şehit Emre Dokumacı Özel Eğitim Uygulama Okulunda gerçekleşen ara tatil törenine katılım sağlandı.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ali SÜLÜK; “Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile birlikte çocuklarımızın karne sevincine ortak olduk. 2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminin tamamlanmasıyla yarıyıl tatiline giren ve karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.
Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, istikbalimizin güneşi, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmektedir.
Sevgili öğrenciler; umutla ve heyecanla başladıkları bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladınız. Yarıyıl tatiline gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Tatilde dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmenizi ve kitap okumanızı öneriyorum. Kitap okumak size yol gösterecek, iç dünyanızı zenginleştirecek ve yarınlara umutla bakmanızı sağlayacaktır. Tatil sürecini en iyi şekilde değerlendirmeniz temennilerimle iyi tatiller diliyorum.” Dedi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.