Yeni bina Eylül’de Başköy’ün hizmetinde

Yeni bina Eylül’de Başköy’ün hizmetinde
Yayınlama: 22.07.2023
5
A+
A-

Yeni bina Eylül’de Başköy’ün hizmetinde

Kepez Belediyesinin, Başköy Mahallesi’nde geçtiğimiz Mayıs’ta temelini attığı hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı. İnce işlerinin yapımına başlanılan tesisle, mahalle sakinlerinin muhtarlık ofisi, öğretmenler odası, aile hekimliği birimi ve kütüphane talepleri karşılanıyor.

Kepez Belediyesi, merkeze uzaktaki mahallelerindeki sosyal yaşamı, kalıcı hizmetlerle kolaylaştırıyor. Mahalleye dönüşen merkezden uzaktaki köylerine kapalı pazar, semt spor sahası, aile yaşam merkezi gibi tesisleri kazandıran Kepez Belediyesi, Başköy Mahallesi’nin hizmet binasını da yeniliyor. Mahalle sakinleri, yapı ve hizmet ömrünü tamamlayan hizmet binasının yerine yeni bir bina yapılmasını istemişti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Başköy İlkokulu bahçesine yakın bir alanda bulunan ve içerisinde muhtarlık ofisi ile öğretmenler odasının bulunduğu binayı yenileyeceklerinin müjdesini vermişti.
Yenileme kapsamında ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut bina yıkıldı.  Yeni hizmet binasının yapımı da yıkımı yapılan arsanın üzerinde geçtiğimiz Mayıs ayında başlamıştı.

KABA İNŞAATI BİTTİ, İNCE İŞLERİN YAPIMI BAŞLADI

Başkan Tütüncü,  31 Mayıs’ta düzenlenen temel atma töreninde yaptığı konuşmada hizmet binasının inşaatını 90 günde tamamlanacağını ifade etmişti. Temmuz ayı itibariyle binanın kaba inşaatı tamamlandı. Sıva, boya badana ve yalıtım gibi ince işlerinin yapımı ise devam ediyor. Başkan Tütüncü, tesisin ince işler, tefrişat ve çevre düzenlemesi çalışmalarının önümüzdeki ay tamamlanacağını kaydetti.  Başköy Hizmet Binası’nı, Eylül ayı içerisinde hizmete açmayı planladıklarını aktaran Tütüncü, “ Yeni hizmet binasıyla Başköy sakinlerimizin muhtarlık ofisi, öğretmenler odası, aile hekimliği birimi ve kütüphane taleplerini karşılayacağız.” açıklamasını yaptı.

Yaklaşık 200 metrekare arazi üzerinde inşa edilen tek katlı yeni hizmet tesisinde, muhtarlık ofisi, öğretmenler odası, aile hekimi birimi ve kütüphane bulunuyor

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.