Yeni Bir İsim Daha Açıklandı: Aday Adayı Ayşe Eryiğit

Yeni Bir İsim Daha Açıklandı: Aday Adayı Ayşe Eryiğit
Yayınlama: 19.11.2023
9
A+
A-

Ayşe Eryiğit, ilçenin belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Yerel halkın merakla beklediği seçim sürecinde aday adaylığını açıklayan Eryiğit, Çeltikçi ilçesinin geleceği için projelerini hayata geçirmeye hazır olduğunu belirtti. Aday adaylığı başvurusunu yaparken yaptığı açıklamada, ilçede yaşayanların ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

Eryiğit, aday adaylık başvurusunu yaparken yaptığı açıklamada, Çeltikçi ilçesinin geleceği için projelerini hayata geçirmeye hazır olduğunu belirtti. İlçede yaşayanların ihtiyaçlarına odaklanacaklarını ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı’da yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Çeltikçi İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapan Sayın Ayşe Eryiğit’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz.” sözlerine yer verdi

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.