10 Kilo 200 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

10 Kilo 200 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
Yayınlama: 18.03.2023
16
A+
A-

UMUT DEMİR

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretini önlemeye yönelik sürdürdüğü başarıya ulaşmış emek harcamaları devam ediyor. Alanya ve Manavgat’ta satış yapmak üzereyken yakalanan şüphelilerin üstünden 10 kilogram 200 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarıyla uyuşturucu tacirlerine darbe üzerine darbe vurmaya devam ediyor. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Narkotik Dedektör Köpeği Bayır ve MİT destekli 2 ayrı adreste müşterek olarak operasyon düzenlendi. Yapılan arama cevabında; K.P., İ.M ve A.G. Isimli şahıslardan 10 kilogram 200 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet hassas terazinin ele geçirildiği açıklandı.

Olayla alakalı şüpheliler K.P ve İ.M. Isimli şahısların gözaltına alınarak haklarında adli soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi. Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.