Başantrenörümüz Marina Maljkovic ve oyuncularımız, BC Polkowice galibiyetini değerlendirdi

Başantrenörümüz Marina Maljkovic ve oyuncularımız, BC Polkowice galibiyetini değerlendirdi
Yayınlama: 05.01.2023
18
A+
A-

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın, Polonya temsilcisi BC Polkowice’yi 50 sayı farkla 111-61 mağlup ettiği maçın ardından Başantrenörümüz Marina Maljkovic ile oyuncularımız Kayla McBride ve Breanna Stewart açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Marina Maljkovic maçla ilgili, “İlk maçta rakibimize kaybettikten sonra bugün göstermemiz gereken çok şey vardı. Artık komple bir takım olduk. Dolayısıyla bundan sonra herkese gerçek Fenerbahçe’yi gösterebiliriz. Bazı sekanslarda ciddi hatalarımız oldu. İlerleyen günlerde bunlara çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada 17 sayıyla oynayan Kayla McBride, “Çok heyecanlıydık çünkü tam takım olarak ilk kez maça çıktık. Polkowice’ye karşı bir şeyler göstermemiz gerekiyordu. İlk maçtan itibaren takım olarak süreç içerisinde çok büyüdük. Bunu göstermenin en iyi şansı maç içerisindeydi. Tam takım olarak oynadığımız için herkes hem heyecanlı hem de mutluydu. Bu da skora yansıdı.” değerlendirmesini yaptı.

Yeni transferimiz Breanna Stewart ise 14 sayı kaydettiği karşılaşmayla ilgili, “Bugün aslında iyi oynadık. Hepimiz toplandığımızdan beri 4-5 günümüz oldu. Rakibimizden ilk maçın rövanşını alıp kendimizi affettirmek istiyorduk. Bu da iyi bir başlangıç oldu.” ifadelerini kullandı.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.