BİR GÜN DİZİSİ OYUNCULARI ATAŞEHİR’DE BULUNAN DÜNYA ÇORUMLULAR KONFERASYONUNDA MİSAFİR EDİLDİ

BİR GÜN DİZİSİ OYUNCULARI ATAŞEHİR’DE BULUNAN DÜNYA ÇORUMLULAR KONFERASYONUNDA MİSAFİR EDİLDİ
Yayınlama: 10.09.2023
19
A+
A-

 

Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş Çorum’da çekilecek olan Kıng Yapım projesi BİRGÜN DİZİSİ Yapımcısı Hakan Çelenk- Hamit Öztürk senarist-Yönetmen Hande Özkan ve Oyuncuları Dünya Çorumlular Konfederasyonun’da misafir ederek
Çorum’un tarihini , örf ve adetlerini , çorum insanını ve konferansyan hakkında bilgiler verdi.

Kıng Yapım Adına Konuşma Yapan Yapımcı Hakan Çelenk

Bende bir çorumluyum ve Çorum’da doğdum büyüdüm çorum güzel şehir Çorumlu olarak çorum’u tanıtmak adına girdiğim bu yolda ilk olarak Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı olarak Göreve Başladım Çorum ve Çorumun tarihi ve insanlarını tanıtmak için Genel Başkanımız ve Başkanlarımızla bir takım çalışmalarda bulunduk.

Bu yolda yürürken Samsunlu olanDeğerli ve kıymetli Ortağım Hamit Öztürk ile Tanıştım ilk olarak kıng casting model ve oyuncu Management Ajansı’nı kurduk çok güzel projelere birlikte imza attık.İnsanlar bizi sevmeye ve güvenmeye başladı onların güveni bizi dahada güçlendirdi ve Kıng yapım firmamızı kurduk .

Artık kendi projelerimizi Kendimiz Çekmeye Başladık.

İlk olarak kısa filmimizin çekimlerine-klip çekimlerine başladık.

Senarist ve Yönetmen Hande Özkan hocamızla tanıştık çok güzel bir projesinin olduğunu ve bizle birlikte bu projesini Çekmek istedi proje c
Gerçekten çok güzel Bir proje Hande Özkan Hocamızıda Ekibimize Katarak toplantılarımız sonucunda çorumu ve çorum insanını Dünyaya tanıtmak Adına bu projemizi Çorum’da çekme kararı aldık.

Bizi bu konuda çok büyük desteği olan ve bugünde bizi misafir eden Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanımız Metin Akkuş’a Yönetimim-Oyuncularım ve tüm Çorumlular Adına teşekkür eder saygılarımı sunarım.”
Haber: Zeki Demir

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.