Bir haftada 50 haneye ulaştı

Bir haftada 50 haneye ulaştı
Yayınlama: 25.03.2023
16
A+
A-

Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde vazife alan Vefa Birimi ekipleri, çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Ekipler son 1 haftada 50 hanenin temizlik ve şahsi bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçlarını karşıladı.
Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Gazipaşa’da ihtiyaç sahibi ve yaşlı bireyleri sadece bırakmıyor. Vakıf bünyesinde görev alan Vefa Birimi ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde bulunan gereksinim sahibi vatandaşları ziyaret edip, vatandaşların günlük işlerini takip ediyor. Gelen talepler istikametinde vatandaşlara özel hizmet veren Vefa kadrosu, son 1 haftada Çığlık, Hasdere, Aydın, Ekmel, Pazarcı, Zeytinada, İstiklal, Ilıca, Karatepe, Beyobası, Yeniköy ve Gazi Mahallelerinde toplam 50 haneye ziyaret gerçekleştirmiş oldu.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafınca tespit edilen, yaşlı ve engelli vatandaşların hane temizliği ve kişisel bakımlarına ait temel ve zaruri ihtiyaçları karşılandı. Vefa Birimi ekipleri tarafınca yapılan ziyaretlerde vatandaşların gönülleri alınıp, arzu ve talepleri dinlendi. Yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve gereksinim sahibi ailelerin yiyecekleri meydana getiren takım, haneleri temizleyip halılarını yıkadı. Vatandaşların şahsi ve öz bakımlarını da yapan Vefa Birimi, yaşlı ve engellilerin odunlarını kırdı ve Ramazan ayı için ekmeklerini yaptı.

Yalnız değiller

“Yaşlıları ziyaret etmek, onların yanında olduğumuzu hissettirmek, yaşlıların ellerini tutarak bir evlat sıcaklığında yanlarında olmak Ramazan ayında bizler için daha fazla önem arz ediyor” diyen Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, laflarına şöyle devam etti:

“Yapılan ziyaretlerde yurttaşlarımızın gönülleri alınıp, dilek ve talepleri dinlenmiştir. Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşamlarına dokunarak, onların her vakit yanında olmaya devam edeceğiz.”

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.